Wat we doen

Design Sprint

In 5 dagen van idee naar gevalideerd prototype!

Een fast forward-tool voor innovatietrajecten. De Design Sprint is hét proces om project kritische vragen te beantwoorden en te kijken hoe jouw klanten reageren op nieuwe ideeën voordat je veel geld en tijd uitgeeft. Hoe? Door een slimme combinatie van design, prototyping én het testen van ideeën met echte gebruikers. En dat alles in slechts vijf dagen.

BRAINSTORM

Google style brainstorm om heel snel ideeën op te halen.

In tegenstelling tot de traditionele Brainstorm, waarbij iedereen in een ‘open shoot-out’ ideeën roept, kiezen wij voor de zogenaamde ‘note-and-vote’ brainstorm wijze, zoals ontwikkeld door Google. Een verrassend snelle methode, waarbij iedereen gelijk aan het woord komt en je na 1,5 uur heel veel ideeën hebt gegenereerd, waarmee we flink vooruit kunnen. Een te gekke methode met bewezen innovatiekracht.

Focus Sprint

In 1 dag focus en energie in je project.

De Focus Sprint is een creatief, strak georkestreerd progamma, met als doel het aanbrengen van focus en energie in een project. Dit kan zijn om nieuwe doelen te stellen, of als een project vast dreigt te lopen. Maar soms ook omdat er wisselingen in het team zijn geweest, of simpelweg omdat een project wat aanscherping kan gebruiken vanwege nieuwe inzichten.

training

Leer zelf faciliteren van onze trainers.

Wij geloven in snelle, toepasbare en gevalideerde innovatie waarmee binnen hele korte tijd aantoonbaar resultaat geleverd wordt. Onze jarenlange hands-on ervaring hebben we gebundeld in een aantal trainingsprogramma’s. Via vaste stappen leren we we je de fijne kneepjes van echt goed faciliteren en laagdrempelig, toepasbaar innoveren.

Selecteer je academy taal