Wees niet afhankelijk van externen

Aan de ene kant zijn we blij dat wij als bureau innovaties mogen valideren en tot uitvoering brengen, maar aan de andere kant zien we dat organisaties pas echt succesvol worden als zij deze kennis intern implementeren. Als we echt een partner willen zijn, dan moeten we ook hierin faciliteren; de Online Academy was geboren.

Vooraf weten welke innovaties renderen

Onze toegevoegde waarde ligt sterk aan de start van een innovatietraject: met Design Sprints en Focus Sprints maken we vooraf inzichtelijk welke innovaties het meeste resultaat leveren. Zo weet je als klant dus vooraf al welke innovatie zal renderen en kun je met vertrouwen budget vrijmaken voor de implementatie.

Binnen twee weken onafhankelijk

De kennis die nodig is voor het hosten van deze sessies is goed te leren. Met de juiste training kunnen wij iemand razendsnel opleiden om zelf Design/Focus Sprints te hosten. Kijk hier naar een overzicht van de benodigde kennis. 

Kosten-baten verhouding

Gemiddeld kost het draaien van een eerste Design Sprint ongeveer €15.000 en komt een opdrachtgever twee tot vijf keer terug om een nieuwe kortere workshops te boeken.

Haal je deze kennis zelf in huis via de Online Academy, dan ben je tegen een investering van €490,- euro per jaar al compleet onafhankelijk voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe innovaties.

The proof is in the pudding

Hoe goed wij onze academy ook maken, uiteindelijk draait alles om de uitvoering. Laat je team zelf kennismaken met onze academy met de gratis proefles.

Wil je meer leren over Design of Focus Sprints? Lees dan hier onze case studies.

Misschien ook interessant

Selecteer je academy taal