Over ons

The Next Lab gaat over de uitdagingen van vandaag en morgen. Ons team van innovators en changemakers leert organisaties zich snel aan te passen en continue te verbeteren. Dat doen we om een betere wereld te maken waarin de bijdrage van onze partners echt tot positieve impact op sociaal en milieugebied leidt. 

Meet the team!

Jeroen

Founder & facilitator

Jeroen beweegt zich sinds 2001 al in de voorhoede van innovatie en opkomende technologieën. Hij behoort tot de eerste Design Sprint pioniers en heeft gewerkt aan 125+ Design Sprints wereldwijd met start-ups, corporates en overheden. Hij gelooft heilig in Impact First Innovation en is misschien wel een van de beste facilitators van Nederland. “Maken we de wereld er een beetje beter van?” is de standaard check vraag van Jeroen.

Fréderique

Social Impact Sprint Lead & Facilitator

Frederique is gepassioneerd over het faciliteren van groei en transformatie die er toe doet binnen een zakelijke context. Ze heeft gewerkt voor grote multinationals en de laatste 8 jaar in Afrika gewoond en gewerkt. Hierdoor begreep ze op een dieper niveau de uitdagingen van verandering, de kracht van veerkracht en de waarde van diversiteit & inclusie.

Guus

Innovation Partnerships & Facilitator

Guus begrijpt als voormalig diplomaat verbonden aan de ambassade in Mozambique heel goed hoe ieders doel gediend wordt door goed naar elkaar te luisteren. Daarnaast is Guus een echte innovator met een groot ondernemend hart en een letterlijke ironman: hij gaat door tot het doel bereikt is. Zeker voor onze innovatie partners.

Marieke

Changemaker & Business coach

Marieke opereert op het snijvlak van marketing, communicatie en human resources. Zij blinkt uit in het in staat stellen van organisaties om continu te verbeteren en een betekenisvolle verandering teweeg te brengen. Als Changemaker neemt zij organisaties bij de hand en leert ze teams heel snel om zelf de verandering te leiden. 

Georges

Executive Coach & Facilitator

Als executive coach ontwerpt en implementeert Georges al meer dan 10 jaar groeps- en individuele coaching interventies voor senior executives. Georges haalt zijn ervaring uit zijn eigen pilotenverleden, waaruit zijn favoriete citaat komt van Antoine de St Exupéry: “We moeten bruggen bouwen in de nacht”. Hij is ervan overtuigd dat de nieuwe generatie digitale bedrijfsleiders moet weten hoe ze zeer diverse, cross-functionele en totaal inclusieve teams kunnen samenstellen.

Debra

Growth Expert & Facilitator

Debra is een ondernemende marketeer en heeft altijd gewerkt op het snijvlak van innovatie, marketingstrategie en commercie.
Ze combineert haar growth hacking mindset en aanpak met een voorliefde voor eerlijke (voedsel)productie en waardetoevoeging zo dicht mogelijk bij de bron. Een echte wereldburger die vele jaren van haar persoonlijke en professionele leven heeft doorgebracht in Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Guatemala en Nederland.

Rik

UX designer

Rik is meer dan een zeer ervaren grafisch ontwerper met een bak ervaring in de grafische en digitale industrie. Hij is vooral een User Experience Designer. Altijd kijkend vanuit het gebruikersperspectief en altijd op zoek naar de ultieme ervaring voor de gebruiker. Rik is de creatieve mee-, om- en tegendenker in de innovatieprocessen van onze partners en weet een idee prachtig tot leven te brengen.

Oskar

Data Scientist & Start-up mentor

Oskar heeft een bewezen track record in het oplossen van verbijsterende technische en filosofische uitdagingen. Hij heeft een PhD in Data Science en heeft meerdere teams geleid tot prijswinnende innovaties. Daarbij is hij overigens zelf volgens de beste tradities van The Next Lab honderden keren gefaald. Voor Oskar staan twee woorden altijd centraal: Science and Progress.

Jochem

Co-Founder

Jochem is de absolute Product Owner expert van Nederland en oprichter van Productowner.nl. Als geen ander kent hij de kracht van het inzetten van de juiste Product Owners op een project. Zijn visie en inzet – en het team van Product Owners dat hij leidt – zorgen ervoor dat innovatie projecten de finishlijn halen met een dikke 10.

Bart

Online marketeer

Als online marketeer ontwerpt en implementeert Bart al meer dan 10 jaar digital marketing strategieën. Bart is co-owner van Marquant Marketing en woont en runt zijn business momenteel vanuit het zonnige Mexico. Bart heeft een passie en grote bewondering voor alles waarbij creativiteit en ambitie samenkomen. Zijn favoriete uitspraak is: “er is altijd ruimte voor gezelligheid”, waarmee hij het zijn missie heeft gemaakt de menselijke kant van bedrijven naar voren te laten komen.

Jeroen

Co-Founder

Jeroen is oprichter van Harborn, een digitaal agentschap dat groei stimuleert door data, technologie en menselijke interactie met elkaar te verbinden. Jeroen is er trots op dat hij mag samenwerken met de beste digital natives in de sector. Zijn bedrijfsmotto is “stilstand is achteruitgang”. De snelheid van verandering is hoger dan ooit tevoren, en Jeroen wil voorop blijven lopen met klanten en team.

Najlae

Content & Academy

Najlae is de drijvende kracht achter de content op The Next Lab Academy. Ze vertaalt alle kennis van het team naar waanzinnige playbooks en content, zodat onze partners toegang krijgen tot de laatste inzichten over toegepaste innovatie. En dat in 3 talen. Bovendien heeft Najlae als juriste diepgaande kennis van alle juridische aspecten die komen kijken bij de innovatie trajecten van The Next Lab. Van arbeidsovereenkomsten tot social IP vraagstukken. 

Selecteer je academy taal