Hoe we doen wat we doen

Innoveren klinkt soms complex maar The Next Lab gelooft dat iedereen die iets wilt verbeteren een innovator is. De mensen, processen en het netwerk van The Next Lab staan voor deze innovators klaar. Centraal in alles wat we doen is het “design thinking’ principe waarbij altijd wordt gedacht vanuit de doelgroep of eindgebruiker van de innovatie. Op deze manier zorgen we voor oplossingen die aansluiten bij de wensen van diegene voor wie we ze maken.

Onze aanpak

Begrijpen

Samen komen we snel tot de kern van jou probleem of uitdaging. Het maakt niet uit voor welke uitdaging jij staat. The Next Lab heeft een passend innovatieproces om tot een relevante en toepasbare oplossing te komen. 

Vrijblijvend gesprek waarin we tot de kern van het probleem komen.

Om jouw uitdaging volledig te begrijpen nemen we interviews af en helpen we met het nader onderzoek dat moet worden gedaan.

Bepaal je strategie en bouw een realistisch stappen plan om je doelen te behalen.

Leer hoe je zelf innovatieworkshops kunt faciliteren of krijg training in creatief leiderschap en change management.  

Ontwerpen

Onze bewezen processen doorbreken impasses en stimuleren creatieve, innovatieve en toepasbare oplossingen. Samen met ons team van de beste facilitators en ons uitgebreide netwerk van designers, product owners, ontwikkelaars en communicatie experts ontwerpen we samen de juiste oplossing. 

De Design Sprint is hét proces om project kritische vragen te beantwoorden en te kijken hoe jouw klanten reageren op nieuwe ideeën. In vijf dagen van idee naar gevalideerd prototype!

Een 1-daagse power workshop om doelen te stellen, een roadmap te plotten, een probleem te doorgronden, nieuwe oplossingen te vinden of om scherpte aan te brengen in een proces of project. Breng razendsnel focus aan en vindt oplossingen in slechts 1 dag!

Een verrassend snelle methode waarbij iedereen gelijk aan het woord komt en je na 1,5 uur heel veel ideeën hebt gegenereerd. Een te gekke methode met bewezen innovatiekracht.

Ontwikkel onder begeleiding van de innovatiestrategen van The Next Lab razendsnel toepasbare innovaties met impact.  

Valideren

Samen bouwen we een prototype en testen wij jouw nieuwe product of dienst met de doelgroep. Zo weten we of de oplossing echt aansluit bij de verwachtingen van jouw doelgroep voordat we overgaan tot implementatie 

Bouw met behulp van The Next Lab een prototype om je nieuwe idee te testen of kom razendsnel tot een Minimal Viable Product (MVP) die je gelijk in praktijk kunt brengen.

Door interviews af te nemen test The Next Lab wat jouw doelgroep echt nodig heeft en of jouw product of dienst hierbij aansluit.

Lanceren

Wij helpen met het implementeren van de oplossing. Of dit nu een product dienst, nieuwe manier van werken of iets anders is. Onze experts op gebied van verandermanagement zorgen dat de implementatie goed verloopt en wordt omarmt.

Onze innovatie experts helpen je om nieuwe ideeën, producten of diensten succesvol te implementeren.

Onze change management experts zorgen er samen met jou voor dat je organisatie en medewerkers nieuwe processen, producten en werkwijzen omarmen en tot een succes maken.

Snel tot de kern van het probleem komen?

Laten we een gesprek inplannen met een lid van ons team. Dit is een oriënterend gesprek van 15 á 30 minuten om er zeker van te zijn dat The Next Lab bij uw bedrijf past.

Selecteer je academy taal