innovatie versnellers die de wereld elke dag beter willen maken

Bij The Next Lab gaat het om het maken van positieve impact. Toen Jeroen Kraak, oprichter van The Next Lab, in 2016 als deelnemer zelf meemaakte hoeveel impact een Design Sprint kan maken wist hij: “zo zouden alle organisaties moeten werken.”

Het idee voor The Next Lab was geboren en de missie werd gesteld om zo veel mogelijk organisaties te helpen met de gaafste en meest impactvolle innovatieprocessen. Belangrijker nog, The Next Lab stelde zich het doel om positieve impact te maken op de plekken waar het het hardst nodig is. Van Kerkrade tot Kaapstad.

We willen samen een betere wereld maken. Van Kerkrade tot Kaapstad. Alles wat we doen is daarop gericht. De 17 SDG’s van de VN zijn daarbij ons kompas.

Onze mensen

Een team van energieke innovators, change makers, coaches, facilitators en designers vormt samen The Next Lab. Zeer ervaren mensen, die stuk voor stuk tot de allerbesten in hun vakgebied horen.

Kennis borgen

De processen en werkwijzen van The Next Lab zijn geborgd in onze digitale academy als draaiboeken voor innovatie en verandering. Zeg maar onze secret sauce, beschikbaar voor al onze partners en klanten.

Wij hebben de resources

The Next Lab beweegt in een netwerk van mensen en organisaties die samen tot de juiste oplossingen en innovaties komen. Onze klanten en partners zijn integraal onderdeel van dat netwerk. Samen vormen we een gezond en werkend ecosysteem

Selecteer je academy taal